Over Phone Universe

Phone Universe is een Nederlands prijsvergelijking website met informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smartphones en tablets. Prijzen van webshops wereldwijd worden dagelijks op onze website geupdate. U kunt hier producten vinden van merken zoals Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Doogee, Meizu, etc.

Merken wereldwijd
De smartphone is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Niet alleen om telefonisch bereikbaar te zijn, maar ook om je agenda te beheren, up to date zijn met je familie/vrienden via social media, foto’s maken, games, apps etc. Oftewel een toestel voor het dagelijkse leven. Iphones en Samsungs zijn niet de enige merken meer in Nederland. Er zijn meer dan 50 verschillende smartphone merken en daarbij worden maandelijks diverse modellen uitgebracht. Voor sommigen kan het vrij lastig zijn om een keuze te maken tussen zoveel verschillende merken. Om die reden bestaat Phone Universe. Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze kunt maken en ook voor de voordeligste prijs.

Aantal van de Chinese smartphone merken zijn al in Nederland te koop bij een aantal Nederlandse webshops, zoals Xiaomi, Huawei, Vivo, Oppo, Elephone etc. Echter zijn niet alle modellen van deze merken verkrijgbaar in Nederland. Je kunt ze bij één van de internationale webshops kopen zoals Aliexpress, Gearbest, Dealextreme, etc. Bij Phone Universe updaten we dan ook prijzen van meer dan 20 verschillende internationale webshops dagelijks. Hoewel het vroeger meer dan een maand kan duren met de verzending als u internationaal bestelt, is tegenwoordig de verzendtijd veel korter (2-3 weken). Van elke smartphone tracken wij dan ook de prijzen van zowel Nederlandse als internationale webshops.

Smartphone specificaties
Phone Universe houdt dagelijks een database bij van smartphones en tablets met specificaties. Zo is het handig om twee of meer soortgelijke smartphones in een vergelijkingslijst te zetten om de specificaties te vergelijken en zo de juiste keuze te kunnen maken.

Nieuws & Reviews
Uiteraard vormen de specificaties van een smartphone slechts de basis. Om het totaalplaatje te creëeren is het belangrijk om gebruikerservaring te lezen over de gebruiksvriendelijkheid, snelheid, connectiviteit, design, camerakwaliteit, etc. Bij Phone Universe vindt u dan ook recente nieuws en reviews van de nieuwste smartphones en tablets.

Laat ons weten wat je ervan vindt

Laat een reactie achter

Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken